Välgörande massage i Nybro

Välgörande massage i Nybro

Hej alla fina följare

Igår var jag på massage hos min massör i Nybro och det var verkligen välbehövligt. Under en period nu så har det varit väldigt stressigt på jobbet och jag känner att jag har svårt att varva ner även när jag kommer hem. Nu har jag också sovit orolig en tid och märker att jag drömmer mycket mardrömmar, så därför tänkte jag att det var på tiden att boka en behandling med massage.

Det finns ju olika behandlingar man kan göra för att få hjälp med avkoppling och stressreducering, men jag har märkt att massage fungerar väldigt bra för mig. Sån tur jag har också att ha hittat en så duktig massageterapeut här i Nybro så jag behöver inte åka långt heller. Det gjorde stor skillnad med en gång igår, så natten till idag sov jag så mycket bättre. Jag känner att andningen är längre ner i kroppen igen och att jag tagit dagens utmaningar på jobbet med lite mer ro än jag gjort det sista. Men man märker också hur man ständigt måste påminna sig och ta hand om sig, det är ju inte så att gårdagens massage och påfyllning med goda energier räcker hur länge so helst.

Helst ska man ju fylla på innan man är långt nere på reserven och det har jag slarvat med det sista. Jag ska försöka bli bättre på det, för jag vet ju att det inte slutar bra om man inte tar det ansvaret för sin hälsa. Det är lätt att bara köra på när man är mitt uppe i vardagen och allt bara snurrar på i ett himla tempo, men man måste verkligen stanna upp ibland. Andas, hämta kraft, reflektera och fråga sig själv hur man mår. Hoppas min egen påminnelse kan fungera som en påminnelse även för er. Var rädda om er!


Kommentarer är stängda.