Städfirma till kontoret i Sundsvall

Städfirma till kontoret i Sundsvall

Tjenare bloggen! Jag vet att det brukar komma inlägg lite tidigare på mornarna men jag har faktiskt haft fullt upp med en städfirma i Sundsvall under morgonen så det är därför som det har dröjt en aning. Vi håller på att anställa massa olika former av tjänster till vårat kontor i Sundsvall och det är jag som har hand om förhandlingar samt kontakt för det, så jag har en hel del att göra men jag klagar inte. Under första tiden här nu så har jag lyckats lösa en städfirma till ett väldigt bra pris som kommer att utföra städning här på kontoret. Vi har som målet att expandera och då är det viktigt att hela verksamheten ger ett professionellt uttryck, där kommer en städfirma in för att se till så att våra lokaler också speglar våra visioner. Nu i eftermiddag ska jag lägga lite mer tid på att hitta transport firma som kan transportera våra produkter ut till våra återförsäljare, det är ett lite tuffare arbete eftersom att vi inte bara säljer i Sundsvall utan det är återförsäljare i hela landet. Jag har kontaktat några firmor som jag anser kan vara en bra lösning för oss, så vi får se vart det leder. Det jag ser mest framemot är att få tag på en grymt bra deal med någon reklambyrå så att vi kan få igång det här med marknadsföringen lite bättre, just nu har vi inte någon som sköter den biten så det är en viktigt del att få igång så fort som möjligt. Här har jag mycket kontakter så det ska bli spännande att se vilka som presenterar den bästa lösningen. Nu kan jag iallafall bocka av städfirma på min lista och då kan jag gå på lunch. Jag kommer att hålla er uppdaterade med lite fler inlägg framöver!


Kommentarer är stängda.