Helg och medicinsk fotvård

Helg och medicinsk fotvård

Tjenixen, idag tänkte jag faktiskt inviga min helg genom lite medicinsk fotvård i Uppsala. Ni hörde rätt, jag går på helg om bara några timmar även fast det bara är torsdag. Jag har en hel del flextimmar som jag behöver göra mig av med innan månadens slut och idag passar perfekt. Klockan fyra har jag en bokad tid för medicinsk fotvård hos en studio i Uppsala och efter det har jag och min sambo ett bokat bord på en restaurang. Med lite tur kanske vi till och med kan sitta på uteserveringen idag, men då får nog infravärmarna vara på. Vi får se hur det blir med det helt enkelt. Jag tänkte smita någon gång vid två så att jag hinner hem för att byta om innan det har blivit dags att ge sig ut på stan i Uppsala och få medicinsk fotvård, just nu har jag inte direkt några kläder anpassade för att strosa runt på stan eller för att sitta på restaurang. Jag försökte faktiskt få med även min sambo på medicinsk fotvård men han gjorde som han brukade och skyllde på jobbet trots att jag vet att han också sitter på massa flextimmar. Men det är inget jag lägger någon större vikt vid, han försöker få med mig på gymmet men jag tycker inte det är kul att gymma överhuvudtaget. Jag går hellre ut och springer en runda istället för att stå där inne bland massa människor och lyfta vikter, det är betydligt härligare att komma ut i naturen. Det finns faktiskt ganska många trevliga rundor man kan springa här i Uppsala och jag försöker komma ut ungefär två gånger i veckan, ibland blir det fler och ibland är det färre. Nu ska jag se till att få lite nytta gjort innan det har blivit dags för att fylla magen med lite mat.  


Kommentarer är stängda.