Vägledd yoga i Ängelholm

Vägledd yoga i Ängelholm

Hej alla fina följare

Idag skiner åter solen i Ängelholm och jag verkligen älskar det! Som ni vet så håller jag i klasser med yoga en gång i veckan och idag är det dags igen. Det är alltid lika härligt för man kan märka så stor skillnad i människors ansikten från att de kommer in för att börja till det att klassen är slut och de ska gå hem. Ofta ser man en helt annan hållning och blick hos människor efter att de varit med på yoga. Andningen och rörelserna gör verkligen gott för alla. Sedan spelar det ingen roll om man är vig eller inte utan det handlar om att göra utefter sina egna förutsättningar.

Det finns ju olika typer av yoga, både de som utförs med främsta syfte att andas och andra som är mer likt ett träningspass. På den här yogastudion i Ängelholm kan du prova dig fram vilken du gillar mest. Ofta kan det vara så att man kan ha behov av olika slags yoga från dag till dag beroende på ens mående och vad man vill få ut av passet. Huvudsaken är att man gör det för att må bra och för att det gör gott.

?Ha tålamod och gå sakta fram, om vi pushar kroppen och töjer fast att det gör ont så kan vi istället skada oss. Har man som mål att klara en särskild övning eller bli vigare på något sätt så var beredd på att ge det tid, mycket tid. Kroppen låter sig inte stressas, men du kommer tids nog att se framsteg om du fortsätter göra dina övningar regelbundet. Det räcker inte att göra det sporadisk och en gång i veckan om du vill nå ditt mål. Nu önskar jag er en fortsatt magisk dag så hörs och ses vi snart igen.


Kommentarer är stängda.