Plasma pen är en populär behandling

Plasma pen är en populär behandling

Hej alla fina följare

Det är så roligt att jobba på en skönhetsklinik och speciellt att se alla glada och nöjda kunder när de går här ifrån. Emellan kunderna kan jag kika in här på bloggen och skriva ett inlägg också, vilket ju är himla kul. Idag hade jag en kund som provade plasma pen för första gången och det är verkligen otroligt vilka resultat det går att få utav bara en behandling. Vissa undrar hur jag hamnade i den här branschen och det är nog en delat tycke om branschen.

Vissa människor är fascinerade och tycker det är roligt och bra att det finns, medan andra tycker det är hemskt och något som inte gynnar vårt mående. Alla får tycka precis vad de vill, men jag har alltid tyckt det varit roligt med hudvård. Samtidigt tycker jag om att jobba med människor och få dem att må bra och känna sig nöjda med sig själva. Att jobba med sin insida är såklart också viktigt, men sen får alla ta eget ansvar för vad de mår bäst av. Hos oss kan man göra allt från plasma pen till bryn till fransar och vaxning.

Vi gör även injektionsbehandlingar av legitimerad sjuksköterska och andra ansiktsbehandlingar. Ansiktet är liksom vårt visitkort utåt och då är det ju roligt att ta hand om det och känna sig nöjd. För de som inte vet vad plasma pen gör så stramar det upp huden utan nålar, men även behandla ärr, bristningar och hudfläckar med mera. Vanliga behandlingsområden är att lyfta hängande ögonlock, påsar under ögonen eller under hakan. Man kan alltid boka en konsultation innan man utför en behandling så kan en utbildad terapeut hjälpa dig att ge råd om vad som kan vara bäst för dig.

?Nu ska jag snart ta emot nästa kund så jag får önska er en fortsatt fin dag så länge!


Kommentarer är stängda.