Kontorsstädning i Värnamo

Kontorsstädning i Värnamo

Hejsan svejsan bloggen! Det är inte varje dag som man får vara ensam på kontoret, helt ensam är jag inte utan det är en städfirma här också utför kontorsstädning. Men av oss som är anställda på det vårat företag så är jag helt ensam och jag måste medge att det är lite skönt att ha ett kontor i Värnamo för sig själv. Hela morgonen har jag spelat musik i högtalarna och det bästa är att jag kan välja vilken musik jag vill, dessutom kan jag dundra på med rätt hög volym. Om tio minuter är det lunch och då tänkte jag slå på en film samtidigt som jag sitter och käkar, det är nästan som att vara hemma ända skillnaden är att jag inte har någon kontorsstädning hemma. Det hade visserligen varit något att ha, tänk att alltid komma hem till en städad lägenhet. Det är väldigt många i hela Värnamo som arbetar hemifrån just nu. Jag har tänkt att börja arbeta hemifrån om någon vecka kanske men just nu trivs jag alldeles för bra på mitt kontor för att jobba hemma. Enda nackdelen med att vara här själv är att jag inte har någon att prata med eller bolla mina idéer med, visst kan jag alltid slå en signal till någon av mina kollegor men det är inte riktigt samma sak. Sen har jag inte heller någon att spela pingis med på rasterna men det finns alternativa lösningar som är lika bra, till exempel film. Jag har visserligen tjötat lite med de som gör kontorsstädning här, det visade sig att de städar en hel del kontor här i Värnamo. Dom kommer dock att åka härifrån så fort städningen är klar så efter lunch blir jag nog helt ensam här. Ni vet hur man säger, när katten är borta dansar råttorna på bordet.  


Kommentarer är stängda.