En restaurang i närheten av Bollnäs

En restaurang i närheten av Bollnäs

Hallå där!

Klockan går så otroligt långsamt, den är bara nio och jag börjar redan bli sugen på mat. Det kommer bli tuffa tre timmar som ligger framför mig, speciellt med tanke på att jag glömde ta med mig frukost. Några av mina kollegor kommer åka för att hämta lite mat hos Restaurang Hembygdsgården i närheten av Bollnäs och jag har givetvis skrivit upp mig på listan. Pannbiff med stekt lök och gräddsås låter väl inte helt fy skam en onsdag som denna eller va säger ni? Det är något med mig och husmanskost, jag kan inte riktigt förklara men det är absolut den godaste typen av mat. Jag gillar naturligtvis annan form av mat också, det är faktiskt sällan som jag går på en restaurang där husman serveras. Det är som bäst när man gör det själv tycker jag, alternativt när det tillagas hos Restaurang Hembygdsgården. Bollnäs har inget större utbud av matställen så man får faktiskt åka en liten bit om man ska köpa mat här och det är lite synd eftersom jag föredrar att ta med maten hem snarare än att sitta på plats och käka. Det känns alltid som att man är iakttagen när man sitter på restaurang och det kan göra mig ganska stressad faktiskt, jag vill gärna känna att jag kan sitta i lugn och ro när jag ska äter. Som ni märker så är min hjärna helt fokuserad på mat och jag ber om ursäkt för det men jag hoppas att det finns någon där ute av er läsare som sitter lite i samma sits som mig just nu, någon som inte heller har frukost och bara väntar på att klockan ska slå tolv. I nästa inlägg lovar jag att inte prata någonting om mat eller restaurang, vi får se om Bollnäs kan bjuda på något kul som jag kan skriva om.  


Kommentarer är stängda.