Sannes Smått & Gott

Sannes Smått & Gott

Det ska vara kaffe och kanelbullar till fikat, då trivs jag. Allra bäst är det ju förstås att gå på café och få komma hemifrån en stund och koppla av, och det gör jag allra helst i närheten av där jag bor för jag har två barn i förskoleåldern och har inte möjlighet att vara hemifrån några längre stunder. Jag undrade när jag flyttade till Munka Ljungby om det fanns något trevligt café i Munka Ljungby med omnejd, och det visade sig att det gjorde det! Jag fann ett café i närheten som heter Sannes Smått & Gott, och dit går jag en gång i veckan och de senaste gångerna har jag tagit med en vän som även hon blivit mycket förtjust i Sannes Smått & Gott. Det är så viktigt att få sätta lite guldkant på tillvaron, och en guldkant på tillvaron är en fika för mig. Vissa tar ett glas vin, men de tycker inte jag passar när man har små barn, så jag dricker inget starkare än kaffe, men det är viktigt att det inte är en slät kopp, kaffet smakar så mycket bättre med en bulle till. Är jag hemma doppar jag bitar av kanelbullen i kaffet men det gör jag inte när jag går till detta café i närheten av Munka Ljungby för man vill ändå inte att folk sa säga att man inte har stil och hyfs. I dag är det onsdag och jag ska åka och veckohandla i eftermiddag. På väg till affären ska jag stanna till och ta en välgörande kopp kaffe på detta café i Munka Ljungby. Jag kan varmt råda er alla kaffesugna som har vägarna förbi att ni stannar till en liten stund hos Sannes Smått & Gott. Vill ni hellre ha en pizzabit så finner ni även det hos Sannes Smått & Gott. 


Kommentarer är stängda.